Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://mobiilinysse.fi/ ja on päivitetty 23.6.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila


Verkkosivustolla on noudatettu kansainvälisen WCAG 2.1-ohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerejä, eikä sivustolla pitäisi olla sellaista sisältöä, joka ei ole saavutettavaa.

 

Anna palautetta


Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Parantaaksemme sivustomme saavutettavuutta otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia sähköpostitse osoitteeseen info(at)lmj.fi.

 

Valvontaviranomainen


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot


Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
http://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000